Gezellig feestje bij nieuwe Etos Heyhoef

Etos Heyhoef

Vlakbij de terrasjes in het Tilburgse winkelcentrum Heyhoefpromenade komt een gloednieuwe Etos. De winkel opent woensdag 20 juli om 9.00 uur. Voor de eerste 200 klanten ligt gratis nagellak of haargel klaar. “We vieren een openingsfeestje”, zegt winkelmanager Genna Jongsma. “Er zijn lekkere hapjes en kinderen mogen zich gratis laten schminken.

Ook op zaterdag 23 juli is het extra gezellig bij ons. Dan is er tussen 9.00 en 18.00 uur een visagist aanwezig. Wie van haar advies over huidverzorging en make-up wil krijgen, is van harte welkom. Je kunt je ook gratis laten opmaken. De kinderen kunnen zich weer laten schminken.” aldus Genna Jongsma.

Nieuwe Etos Heyhoef

Het assortiment van Etos in winkelcentrum Heyhoefpromenade is gevarieerd. Er zijn leuke cadeau-artikelen en talloze producten op het gebied van gezondheid en babyverzorging. Opvallend is de beauty- en geurenafdeling met keuze uit een groot aantal merken. Bovendien vinden klanten op deze afdeling handige tips over nieuwe stijlen. De winkel is ingericht volgens de allernieuwste Etos look & feel.

Alles ziet er aantrekkelijk en modern uit. Het assortiment is overzichtelijk uitgestald zodat klanten goed zien wat de winkel te bieden heeft. Voor elke portemonnee is er een uitgebreide keuze. Genna Jongsma is trots op haar nieuwe Etos. “Namens al onze medewerkers nodig ik iedereen uit om langs te komen. Wij zijn benieuwd naar de reacties van de klanten!”

Over Etos

Etos maakt persoonlijke verzorging bereikbaar voor iedereen in Nederland. We geloven dat met een goede verzorging de wereld aan je voeten ligt. Elke dag staan 5.000 medewerkers klaar om klanten te verwelkomen en hen een deskundig en betrouwbaar advies te geven. Het assortiment bestaat uit gezondheids-, lichaamsverzorging-, baby- en beautyproducten, aangeboden in A-merk en een goed en voordelig eigen merk. Dat klanten Etos waarderen, blijkt uit de diverse prijzen die Etos gewonnen heeft.

Zo zijn we verkozen tot ‘Beste Winkelketen van 2015’ in de categorie ‘Drogist’. Beste Winkelketen van Nederland is de grootste consumentenverkiezing van Nederland. Ook is Etos al 5 keer verkozen tot ‘Beste Drogist van Nederland’. Etos werd in 1919 opgericht als coöperatie voor werknemers van het Philips concern en in 1931 geprivatiseerd onder de naam Etos. Sinds 1973 is het bedrijf onderdeel van Koninklijke Ahold NV.