Gezien in de stad: Korean Streetfoodclub opent aan de Heuvelring

korean fried chicken

Wie regelmatig een rondje door de binnenstad loopt, heeft het wellicht al gezien. Zo ook wij. Tijdens ons middagrondje zagen we ineens dat een leegstaand horecapand aan de Heuvelring volledig bestickerd is. In het pand waar voorheen Foodbar Ferris en later nog even IA Foodbar zat, opent binnenkort een Korean Streetfoodclub. Wanneer precies? Dat is nog niet bekend. 

Een website is dan ook nog niet in de lucht, maar door de bestickering krijg je al een klein idee van wat ze er straks gaan serveren. Zo wordt Korean Fried Chicken de specialiteit, zie je ook kimchi, bimbap en Korean Corn Dogs prominent op de gevel prijken. Net als verschillende flesjes soju, een Koreaanse gedistilleerde drank op basis van rijst.

Wat wel bekend is, is dat ze een hoop personeel zoeken. In de bediening, achter de bar, als kok of in de afwas: de nieuwe Korean Streetfoodclub zoekt meerdere fulltimers en parttimers. Bij interesse kun je mailen naar info@kstreetfoodclub.nl.

Koreaans eten in Tilburg

Binnenkort dus een nieuw tentje om uit te proberen als je liefhebber bent van Koreaans eten. Maar tot die tijd kun je ook bij verschillende andere zaken in de stad terecht.

Inza’s Seoulkitchen

In de Willem II-straat vind je Inza’s Seoulkitchen. Dit is een knus zaakje waar ze authentiek Koreaans koken. Verschillende internationale Koreaanse studenten en expats weten hun weg naar Inza’s te vinden en dat is een goed teken. Ook is het mogelijk om hier af te halen of binnen een bepaalde straal vanaf het centrum thuis te laten bezorgen.

Kimchi Boulevard

Op Stappegoor vind je Kimchi Boulevard. Dit is een zaak waar je Korean BBQ kunt doen. Gezellig met je gezelschap om een barbecue die in de tafel is gemonteerd en daarop lekkere Koreaanse gerechten bereiden. Dit is een all-you-can-eat concept. Je kunt dus diverse Korean Barbecue-gerechten en bijgerechten uitproberen.

Gourmet Market Central Station

In de foodhall naast het Centraal Station is ook een Koreaanse foodstand te vinden. Ze hebben hier Korean Fried Chicken, dumplings en veel meer. Ideale plek om heen te gaan als je zelf van Koreaans eten houdt, maar je gezelschap misschien wat minder. In de foodhall vind je namelijk ook een hoop andere keukens.

Meer informatie

Dan terug naar de Korean Streetfoodclub aan de Heuvelring. Wij houden de ontwikkelingen uiteraard nauwlettend in de gaten. Volg ons op Instagram en Facebook zodat je niets hoeft te missen.