Gezocht: ‘Beste’ vader van Tilburg!

18 juni is het Vaderdag. Een mooi moment om je vader eens extra in het zonnetje te zetten, zo dachten ondernemers van Winkellint Besterd ook. Daarom hebben zij een ‘Beste vader van Tilburg’ verkiezing georganiseerd. Je kunt alle vaders in Tilburg opgeven voor de verkiezen. De enige voorwaarde: je moet wel genomineerd worden door je kind(eren).

Nomineren

Je kunt vanaf nu je vader nomineren via www.bestevadervantilburg.nl. Vul daar het formulier in met vooral als belangrijkste deel de motivatie waarom jouw vader de beste is. Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen. De beste, mooiste of liefste redenen bepalen uiteindelijk de winnaar. Nomineren kan tot uiterlijk 20 mei.

Prijzen

Natuurlijk zijn er in deze wedstrijd prijzen te winnen. De hoofdprijs is natuurlijk dat je genomineerd bent als vader, door je kind. Daarnaast zijn er mooie extra prijzen: Alle genomineerde vaders krijgen een ‘Beste Vader van Tilburg’ button om deze met trots te dragen. De winnaar ontvangt de onderscheiding ‘Beste Vader van Tilburg 2023’. De nummers 1 én 2 ontvangen daarnaast als extra prijs een Kledingbon t.w.v. €250,-. Deze worden beschikbaar gesteld door De Gunst mannenmode en Jan de Cock mode.  De overige genomineerde vaders uit de top 10 ontvangen een Besterd winkelbon t.w.v. 25 euro, te besteden op Winkellint Besterd.

Uitreiking

De prijzen worden op Vaderdag 18 juni uitgereikt op het Besterdplein. Waar op die dag ook het hardloopevenement De Besterd Mijl is.