Gezocht: figuranten voor Tilburgse filmproject Familie Kruik

Familie Kruik zoekt figuranten! Op 11 juli wordt een benefietconcert waar vooral mensen uit Broekhoven op af komen in scène gezet en gefilmd voor het filmproject Familie Kruik. Zanger John McCray werkt mee aan de opnames en zal ook optreden. De figuranten worden gevraagd om zich voor een gezellig Broekhovens avondje uit te kleden, dus de glittertjes, pailletjes en printjes mogen zeker niet ontbreken!

Trailer

De trailer van Familie Kruik is uit: Toni’s Wedding! Vanaf 18 juli is de serie te zien op Omroep Brabant en 23 juli op Omroep Tilburg. Check www.famkruik.com en Facebook.com/familiekruik

Familie Kruik

“Familie Kruik” is een Tilburgs filmproject zonder budget dat geheel gedragen wordt door Tilburgse vrijwilligers van verschillende achtergrond. De serie wordt opgenomen rondom het meest typische Tiburgse evenement: de Tilburgse kermis.

Elk jaar zal de serie uitgezonden worden tijdens de Tilburgse Kermis met in totaal 5 afleveringen. Het thema en de filmstijl kan elk jaar verschillen. Wel blijft het verhaal draaien rondom de Familie Kruik, een typisch Tilburgse volksfamilie die, zoals elke Tilburger, graag naar de Tilburgse Kermis gaat. Elk jaar zullen ook bekende Tilburgers bij de serie betrokken worden. Zo hebben in het seizoen van 2013 Ferry van de Zaande en de Braboneger meegedaan.

Wil jij meedoen? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar figuranten@famkruik.com