Gezocht: veilingstukken voor Serious Request

BAZOUQTilburg organiseert tijdens de Winterfair in de Koepelhal op 21-22 december 2013 een veiling waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan Serious Request. De organisatie roept het publiek en bedrijven op om hiervoor bijzondere artikelen of diensten gratis ter beschikking te stellen. Hoe kunt u bijdragen aan de actie “let’s clean the shit up”?

Heeft u spullen in huis die u wel voor het goede doel wilt laten veilen? Of is uw bedrijf bereid een product of dienst ter veiling aan te bieden? Dan komen we graag in contact met u!
We zijn niet op zoek naar rommelmarktspullen, maar vooral naar aantrekkelijke, aansprekende stukken. Denk aan antiek, een mooie fles champagne, vrijkaartjes of een dinertje.

Op www.bazouq.nl/bezoekers/25/serious-request is meer informatie te vinden.
Breng uw veiling stukken op woensdag 18 december tussen 16:00u-20:00u uur in café Leut, Stadhuisplein 164 (naast de bibliotheek). Daarnaast kunt u items ook per e-mail aanbieden via: deruyckfremiet@home.nl.
Heeft u geen stukken aan te bieden, maar wilt u wel uw steentje bijdragen? Kom op zaterdag 21 of zondag 22 december naar de BAZOUQWinterfair en bied op een van de artikelen, die onder leiding van Veilinghuis Oisterwijk geveild worden.

Bezichtiging van de stukken is mogelijk op donderdag 19 december tussen 15:00u-18:00u bij café Leut en gedurende het weekend van de Winterfair in de Koepelhal zelf. Ook zijn de stukken vanaf donderdag digitaal te bezichtigen de facebookpagina van BAZOUQTilburg.

Serious Request is een jaarlijkse samenwerking tussen 3FM en het Rode Kruis. Dit jaar gaat de aandacht uit naar kinderen die onnodig sterven aan (de gevolgen van) diarree, een stille ramp die het gevolg is van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten. Gebrek aan hygiëne kost 800.000 kinderlevens per jaar. Van woensdag 18 december tot en met dinsdag 24 december 2013 staat het Glazen Huis van 3FM Serious Request op het Wilhelminaplein in Leeuwarden.