Gezocht: vier meiden die het leuk vinden om mee te lopen in een modeshow (waarvan je één outfit mag houden!)

Latenzo Girl Cave

Ha fashion liefhebber! Zijn jij en je vriendinnen dol op winkelen en doen jullie niets liever dan samen leuke outfits bij elkaar verzinnen? Lijkt het je óók nog eens leuk om deze outfits te showen op een catwalk? Dan is Latenzo uit Udenhout op zoek naar jou. Zij hebben namelijk een tijd terug de Girl Cave geopend: een afdeling in de basement van Latenzo vol met heerlijke merken als NA-KD, Loavies, My-Jewellery en meer. Nu organiseren zij een modeshow om de nieuwe herfst- en wintercollectie te presenteren. En daarvoor zoeken zij vier enthousiaste meiden op zaterdagmiddag 9 oktober.

Bubbels, goodiebag van My Jewellery en een gratis complete outfit

Waarom je deze modeshow echt niet mag missen? Bubbels (alcoholvrij voor dames en heren onder de 18) bij binnenkomst, een dosis aan inspiratie en de eerste 20 (kopende) klanten ontvangen een goed gevulde goodiebag van My Jewellery. Ook zal er een cocktailproeverij plaatsvinden aan de bar in de Girl Cave. Extra geluk heb je wanneer je de modeshow mag lopen samen met jouw vriendinnen. Dan mag je namelijk een van de 3 á 4 outfits die je gaat showen, mee naar huis nemen! De outfit die je mee naar huis neemt mag je zelf samenstellen. Zo hebben jullie gelijk een mooie aanvulling op je herst- of wintergarderobe.

Winkelen bij Latenzo

Ideaal is dat je ouders beiden een kijkje kunnen nemen op de begane grond van Latenzo. Hier vind je namelijk een hele grote collectie (met maar liefst 200 merken) voor zowel dames als heren. Merken waar je aan kunt denken zijn Alix the Label, Superdry, Ibana, PME Legend, Hugo Boss, Denham, ICHI en meer.

Praktische informatie

De modeshow vindt plaats op zaterdag 9 oktober en heeft twee rondes: om 13.00 uur en om 15.00 uur. Lijkt het jou leuk om de modeshow te lopen met je vriendinnen? Dan is het handig als je vanaf 12.00 uur beschikbaar bent die dag. Bij interesse kun je een mailtje sturen naar info@latenzo.nl, dan neemt Diede contact met je op.

Wil jij de laatste updates van Latenzo volgen? Volg dan het Instagram-account van de winkelafdeling op de begane grond, of de Latenzo Girl Cave.