Gezonde boost voor je lichaam: ken jij de juice detox van Mr. Morris uit het Dwaalgebied al?

detox van Mr. Morris

Wanneer op je zoek bent naar een gezonde en vooral ook lekkere lunch, moet je bij Mr. Morris in het Tilburgse Dwaalgebied zijn. In het oude pand van de Zoete Inval maakt Mr. Morris lekkere gerechten, koffiespecialiteiten en veel verschillende verse juices. En dat allemaal in een gezellig en knus lunchcafé. Maar wist je dat Mr. Morris ook een juice detox aanbiedt? Ook wij gingen deze uitdaging aan! Lees snel verder.

PS. wij hebben zelfs een kortingscode op de juice detox die vanaf nu tot 21 december geldig! Daarover later meer in dit artikel.

De detox

Tijdens de detox word je uitgedaagd om drie dagen of langer alleen maar groenten- en fruitsapjes te drinken. Naast de juichen mag je alleen water en thee drinken.  Oftewel: geen vast voedsel, maar wel goede en gezonde sappen om je lichaam op een gezonde manier te ‘resetten’. Je start je dag met een gezonde gembershot en de rest van de dag drink je verschillende juices met allemaal een andere smaak.

Detox is een afkorting van detoxificatie, wat ook ontgifting of ontslakking betekent. De woorden zeggen het zelf al. Jouw lichaam wordt bij een detox letterlijk ontgiftigd. Je organen worden gereinigd en er komen nog veel meer gezondheidsvoordelen bij! Zo worden je hersenen opnieuw geprogrammeerd zodat je na de detox meer gaat verlangen naar groenten en fruit. Handig, want dan blijf je gemotiveerd om ook na de detox gezond te blijven eten. Daarnaast krijgt je immuunsysteem een boost, verbetert je spijsvertering en krijg je een mooie en zuivere huid. Zeker de moeite waard dus! En voor de mensen die wat kilootjes kwijt willen raken voor de feestdagen: ook daarvoor is een juice detox zeker de moeite waard.

detox van Mr. Morris

Wij gingen de uitdaging aan

Enkele collega’s bij Tilburg.com maakten drie dagen gebruik van de juice detox. We nemen je mee door deze drie dagen. Een paar dagen van tevoren begonnen we met voorbereiden. Dat betekent minder koolhydraten eten, geen alcohol drinken en vooral veel groenten en fruit nemen. Zo raakt je lichaam alvast gewend aan het verminderde aantal koolhydraten en calorieën dat je de komende dagen binnenkrijgt. Op dag één is het natuurlijk erg wennen om geen vast voedsel binnen te krijgen. Je lichaam heeft even de tijd nodig om aan de detox te wennen. Op dag twee was ons lichaam al gewend aan het enkel drinken van sappen. Wat opvallend is, is dat je niet per se bepaalde smaken mist, maar vooral het kauwen op vast voedsel. Dag drie was aangebroken en we hadden het gevoel dat we er zo nog een week achteraan konden plakken. We hadden veel energie en vonden het een fijn gevoel dat we een paar dagen lang alleen maar gezonde voedingsstoffen op hadden. Oftewel; een fijne opkikker, zowel mentaal als fysiek.

Korting op de sap detox

Wil jij deze uitdaging een keer aangaan? En je lichaam een gezonde boost geven? Dan hebben wij een leuke kortingsode! Met de code Tilburg20 krijg jij 20% korting op een detox kuur naar keuze. Een detox voor één dag kost €35,-, voor drie dagen €99,- en voor vijf dagen betaal je €159,-. Daar gaat met de kortingscode dan nog 20% korting vanaf! De kortingscode is vanaf nu tot en met 20 december geldig.

Je kunt je sap detox online bestellen en ook hier de code gebruiken. Mr. Morris heeft detox juices altijd op voorraad liggen. Deze kun je dus zo meenemen wanneer je onverwachts langsgaat. Je kan de juices ophalen tijdens de openingstijden van Mr. Morris: op maandag van 11:00 tot 17:00 uur en van dinsdag tot en met zondag van 9:30 tot 17:00 uur.

Bezoeken?

Wil jij graag een detox van Mr. Morris proberen? Of daar een keer gaan eten? Mr. Morris bevindt zich aan de Nieuwlandstraat 58a.