Gezondheidsonderzoek 2016 van de GGD

Gezondheidsonderzoek

Is gezondheid ook zo belangrijk voor jou? En wil je graag jouw mening daarover geven? De gemeente Tilburg wil graag de juiste activiteiten organiseren om de gezondheid en het welzijn van haar inwoners beschermen en te bevorderen.

Daarom voert de GGD Hart voor Brabant een grootschalig gezondheidsonderzoek uit in opdracht van de gemeente. Om te weten te komen wat jij belangrijk vindt! Eind september ontvangt een groot aantal volwassenen in de gemeente een uitnodiging om een vragenlijst in te vullen. De vragen gaan onder andere over gezondheid, leefstijl, sociale contacten, en zorg- en welzijnsvoorzieningen.

Jouw mening is belangrijk

De resultaten van het onderzoek geven inzicht in de mening van de bevolking over gezondheid en welzijn. Passen de voorzieningen bijvoorbeeld bij wat mensen nodig hebben? Zijn er veranderingen vergeleken met eerdere onderzoeken? Zijn de problemen in de gemeente groter of doen we het juist beter dan elders in het land? De resultaten van het gezondheidsonderzoek worden in 2017 bekend gemaakt.

Vul de vragenlijst in

Niet iedereen ontvangt de vragenlijst van de GGD, deelnemers worden willekeurig gekozen. Ontvang jij de vragenlijst? Doe dan mee! Ook als je gezond bent is jouw deelname van groot belang. We hopen dat jij mee wilt werken aan het onderzoek. Kijk voor meer informatie over de GGD op de website van GGD Hart voor Brabant.