Gief van Schijndel lid raad van commissarissen Rabobank Tilburg en omstreken

De heer drs. G.L.W. (Gief) van Schijndel (1960)  is op 1 juli 2014 door de ledenraad van Rabobank Tilburg en omstreken benoemd tot lid van de raad van commissarissen. De benoeming gaat per direct in.
 
‘Wij zijn blij met de komst van Gief van Schijndel. De raad van commissarissen meent dat Gief uitstekend past in het team met zijn kennis op het gebied van financiën en ervaring als toezichthouder. Het is daarnaast een pre dat Gief geworteld is in de Tilburgse samenleving’, aldus Ton Horn, voorzitter van de raad van commissarissen.
 
Gief van Schijndel studeerde Economie aan de Katholieke Universiteit Brabant en de Universiteit van Nijenrode. Gief is directeur van Prins Heerlijk / Stichting Buitengewoon Leren en Werken, een leerwerkbedrijf in de Horeca, Detailhandel en Zorg. Daarnaast is hij onder meer actief als lid van de raad van commissarissen van woningcorporatie Zayaz, voorzitter van het bestuur van het Wereldpodium en voorzitter van de stichting GOED wonen in Oisterwijk. Gief van Schijndel woont in Tilburg met zijn vrouw en twee kinderen.
 
Gief van Schijndel vult de vacature in die ontstaat door het vertrek van de heren René Peeters en Adrie Swinkels, respectievelijk lid en secretaris van de raad van commissarissen. Beide heren treden af in verband met het bereiken van de maximale zittingstermijn. De raad van commissarissen heeft besloten de omvang terug te brengen van 7 naar 6 commissarissen.
 
De raad van commissarissen van Rabobank Tilburg en omstreken bestaat per 1 juli 2014 uit de volgende personen:
·         de heer drs. P.H.A. (Ton) Horn, voorzitter
·         de heer ing. P.A.M. (Paul) van Abeelen
·         de heer F.F.J.M. (Florent) Claassen
·         mevrouw ir. J.M.T. (Jeanine) van Hapert
·         mevrouw prof. mr. J.E.J. (Corien) Prins 
·         de heer drs. G.L.W. (Gief) van Schijndel