Giel Beelen presenteert talenten tijdens Festival Mundial

Giel Beelen

3FM-DJ Giel Beelen is 25 en 26 juni te vinden in de Tilburgse Spoorzone. Hij host tijdens Festival Mundial een eigen podium, het Giels TalentenJacht podium in Gebouw 88. Daar treden de finalisten op van de eerste online talentenjacht in Nederland.

Giels TalentenJacht

Van de meer dan 1000 aanmeldingen voor Giels TalentenJacht zijn er nog 25 kandidaten over, deze talenten laten zichzelf zien op het podium in Gebouw 88. Beelen wil met zijn TalentenJacht een springplank zijn voor talent. En daar past een podium op Festival Mundial erg goed bij.

Giel Beelen op Festival Mundial

Festival Mundial biedt talent al jarenlang een podium, dus daarom passen de twee perfect bij elkaar. Creatief directeur Erwin Schellekens is blij met de komst van Giel naar Festival Mundial: “Giel ademt van top tot teen muziek; dat zijn mensen naar ons hart! Voor de talenten van is het een mooie kans om zichzelf te laten zien aan een groot publiek. Daar werken wij natuurlijk graag aan mee! Talentontwikkeling is een speerpunt voor Festival Mundial”.

Meer informatie

Tickets voor Festival Mundial kosten €37,50 voor een heel weekend, €27,50 voor een dagkaart. Tickets zijn verkrijgbaar via www.festivalmundial.nl.
Meer info over Giels TalentenJacht: https://www.gielstalentenjacht.nl