Nieuws

gin festival
Let op! Dit artikel is al 811 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Gin-tonic liefhebbers opgelet: gratis Gin Festival strijkt dit weekend in de Spoorzone neer

Liefhebbers van gin en gin-tonics opgelet: EVE organiseert op zaterdag 21 september het Gin Festival. Het festival is gratis toegankelijk en duurt van 14:00 – 23:00 uur. 

Zowel het terras als de verschillende zalen van EVE worden bij het festival betrokken. Daarmee is Gin Festival zowel een indoor- als outdoorfestival.

Tientallen gin-tonics

Tijdens het Gin Festival presenteren merken uit binnen- en buitenland hun gin’s, gin-tonics en overige cocktails. Er staan verschillende stands klaar waar je met een gin-tonic glas de lekkerste GT’s kunt proeven. Benieuwd welke gin’s je allemaal kunt proeven op het Gin Festival? Blijf de Facebookpagina van EVE in de gaten houden. Hier maken ze in aanloop naar het evenement steeds meer bekend.

Er staan proeverijen op het programma en de verschillende merken geven ook toelichting over hun producten. De keukenbrigade van EVE zorgt ervoor dat je de hele dag kunt genieten van heerlijke borrelhapjes.

De hele dag zorgt DJ Youri voor de muzikale omlijsting. Je kunt hem onder andere kennen van Tilburgs Grootste Nieuwjaarsborrel, de grotere evenementen op het Piusplein of andere gigs in de stad.

gin festival

Druk in de Spoorzone

Dat weekend is er overigens van alles te doen in de Spoorzone. Zo rijdt er een stoomtrein vanaf spoor 4 (wat recht voor de deur van EVE is) van Tilburg naar Den Bosch op en neer. Je bezoek aan het Gin Festival is dus fantastisch te combineren met een ritje in de stoomtrein.

Reageer op dit bericht