Gina loopt een dagje mee met de gastenservice van Safari Resort

Ben jij op zoek naar een nieuwe job? Werk je graag in een unieke werkomgeving? Dan ben je bij Safari Resort Beekse Bergen aan het goede adres. Presentatrice Gina July liep een dagje mee met de gastenservice op het Safari Resort, gelegen op het grote terrein van Beekse Bergen. Kijk je mee?

Want zoals je weet is er genoeg te doen bij Beekse Bergen. Naast het Safari Park en het vakantiepark heeft Beekse Bergen ook een Safari Resort. Hiervoor staan er dagelijks enthousiaste gastenservice medewerk(st)ers klaar om alle gasten warm te ontvangen. Gina krijgt te zien wat het werk als medewerk(st)er gastenservice bij het Safari Resort van Beekse Bergen precies inhoudt. De beelden bekijk je hieronder.

Werken bij Beekse Bergen

Ben jij  enthousiast geworden van de video en heb je interesse om te werken bij Beekse Bergen? Bekijk dan een van de openstaande vacatures op onze website. Want naast medewerk(st)er gastenservice, heeft Beekse Bergen nog veel meer openstaande vacatures. Zowel op het Safari Resort, als op het Safari Park en ook voor Speelland Beekse Bergen hebben ze vacatures openstaan.