Gina neemt een kijkje bij de lifeguards van de Beekse Bergen

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als lifeguard? Werk je graag in een unieke werkomgeving? Dan ben je bij Safari Resort Beekse Bergen aan het goede adres. Presentatrice Gina July bezocht de lifeguards van Speelland Beekse Bergen en van het zwembad Maji Springs in het Safari Resort. Kijk je mee?

Want zoals je weet is er genoeg te doen bij Beekse Bergen. Naast het Safari Park en het vakantiepark heeft Beekse Bergen ook een Safari Resort en een Speelland. Hiervoor staan er dagelijks verschillende lifeguards klaar om de veiligheid van alle gasten te waarborgen. Gina spreekt lifeguards Loes en Rigmar over hun functie en wat het werken bij Beekse Bergen zo leuk maakt.

Werken bij Beekse Bergen

Ben jij enthousiast geworden van de video en heb je interesse om te werken bij Beekse Bergen? Solliciteer dan direct op de functie lifeguard via deze link. Of bekijk een van de openstaande vacatures op onze website. Want naast lifeguards, heeft Beekse Bergen nog veel meer openstaande functies. Zowel op het Safari Resort, als op het Safari Park en ook voor Speelland Beekse Bergen hebben ze vacatures openstaan.