Gio’s Surinaams Eethuis beste bestelrestaurant van Tilburg

gio's surinaams eethuis

Gio’s Surinaams Eethuis aan de Noordhoekring is verkozen tot beste bezorgrestaurant van Tilburg volgens klanten van bestelwebsite Thuisbezorgd.nl. Klanten konden hun stem uitbrengen en daarmee bepalen welke zaak zou worden verkozen tot beste restaurant. Uiteindelijk blijkt Gio’s volgens de Tilburgers het allerbeste. 

Op nummer twee eindigde Indian Palace aan de Korvelseweg. De specialiteit laat zich al raden: verse Indiase maaltijden. Massilia Pizza in de Hasseltstraat ging er met de derde prijs vandoor.

Mooie beloning voor Gio’s

Het was nogal een hectische periode voor het Surinaamse eettentje aan de Noordhoekring. Ze werden het slachtoffer van brandstichting, moesten eventjes dicht en liepen daardoor een behoorlijke periode omzet mis. Na een flinke renovatie kon Gio’s gelukkig de deuren weer openen om heerlijke Surinaamse maaltijden bij de Tilburgers thuis te bezorgen.

Van roti tot saoto soep en van gevulde bara’s tot nasi kip: je kunt het thuis laten bezorgen. En hoewel je het niet zou verwachten, maken ze ook heerlijke gehaktballen. Bij de verkiezing ‘lekkerste gehaktbal van Tilburg’ eindigden ze hoog in het klassement.