Gisteren en vandaag: Irste en Twidde Kruikenconcert 2015

Ooit was er één Kruikenconcert. Voor vele Kruiken het begin van carnaval. Een avond waar popmuziek en carnaval gecombineerd worden met grote artiesten als Guus Meeuwis, Nick en Simon, Marco Borsato en René Froger. Het concert werd zo populair dat er inmiddels twee van plaatsen vinden.

Tijdens het Irste en Twidde Kruikenconcert in Theaters Tilburg treden landelijke en lokale prominenten artiesten op. Welke artiesten, is tot op het laatste moment een verrassing. De combinatie van lokale carnavalsmuziek en popmuziek is in Kruikenstad inmiddels een ware hit geworden. Ook de kaarten van de 33ste editie op woensdag 11 februari en donderdag 12 februari 2015 zijn volledig uitverkocht.

???????????????????????????????????????????

BisteBeste

Het thema van het Irste en Twidde Kruikenconcert 2015 is BisteBende. Het publiek ziet volgens de Carnavalsstichting Tilburg het hele dierendijk passeren. Dus ga je woensdag of donderdag? Trek dan in ieder geval een gepaste outfit aan. De voorstelling begint op beide dagen stipt om 20:11 uur. Natuurlijk zijn de fotografen van Tilburg.com weer aanwezig bij het Irste en Twidde Kruikenconcert. Kom je ze tegen? Lach dan even lief naar de mannen en bekijk morgen je foto op Tilburg.com.

Foto’s Irste en Twidde Kruikenconcert

Bekijk ook eens het fotoboek van het Irste Kruikenconcert van 2014 en het Twidde Kruikenconcert van 2014.

Alles over carnaval in Tilburg

Carnaval Tilburg
Check hier de leukste acties, evenementen, menu’s en foto’s van carnaval in Tilburg…de grootste online opstoet van Kruikenstad!