Gloednieuwe Skechers winkel geopend in de Heuvelstraat

Skechers Tilburg

De Tilburgse Heuvelstraat heeft er een nieuwe winkel bij. Skechers heeft namelijk haar deuren geopend. Je kunt er terecht voor schoenen, kleding en accessoires voor zowel dames als heren. Lees snel verder!

Je vindt de winkel direct naast het tweede gedeelte van de Frederikstraat dat eind deze maand opent. Skechers is een van de grootste footwear brands ter wereld en onderscheidt zich vooral op het gebied van comfort. Het merk is gespecialiseerd in lifestyle en performance schoenen. Dus of je nu graag gaat wandelen, hardlopen of gewoon een fijne schoen zoekt om casual te dragen: je bent bij Skechers aan het juiste adres.

Ook wordt er dus kleding verkocht. Van pakken om in te sporten tot fijne kleding die je lekker warm houdt in de naderende wintermaanden.

Skechers Tilburg

Ontwikkelingen rond de Emmapassage

De ontwikkelingen rond de Emmapassage volgen zich in rap tempo op. Zo opende Mango onlangs haar deuren, werd bekend dat Ecco naar het gebied verhuist en openen de komende maanden diverse nieuwe winkels haar deuren. Denk aan NEW YORKER, ONLY, Søstrene Grene en Guts & Gusto.

Werken bij Skechers

Overigens is Skechers nog op zoek naar personeel. Zo zoekt het bedrijf crew members die 20 tot 24 uur per week in de nieuwe winkel aan de slag willen. Als crew member draag je onder begeleiding van de storemanager bij aan het behalen en overtreffen va het salesplan. Je wordt getraind tot specialist over de technologieën, pasvorm en gebruikte materialen van de producten die in de winkel worden verkocht. Zo kun jij de klanten van het beste advies voorzien. Interesse? Check de hele vacature hier. 

Meer informatie

Skechers Tilburg is gevestigd aan de Heuvelstraat 18. Voor meer informatie over deze winkel kun je het beste deze website raadplegen.