Gloednieuwe Vabotti-winkel opent dit weekend feestelijk haar deuren

Feestelijke opening Vabotti Tilburg

De winkel is al eventjes open, maar in het weekend van 5 en 6 november staat de officiële opening op het programma. Vabotti Tilburg opent namelijk op feestelijke wijze haar deuren. Wat je kunt verwachten? Een weekend vol acties, fantastische prijzen en uiteraard een mooi winkelaanbod met schitterende schoenen, kleding en accessoires voor mannen en vrouwen. Lees verder. 

“We maken er echt een feestje van,” vertellen eigenaren Hein en Axel van Bommel. Naast een hapje, drankje en heel veel ballonnen, zijn er tal van winacties op poten gezet. Zo krijgt iedereen die de winkel bezoekt een lekker gebakje. “Het kan zomaar gebeuren dat je in jouw gebakje een speciale vulling vindt. Dan heb je toch mooi een gratis paar schoenen gewonnen. Dus kom vooral lekker een gebakje met ons mee-eten,” vervolgt Axel.

Uiteraard kun je ook de winkel komen bekijken en gezellig shoppen. Want naast de feestelijke activiteiten, kun je ook je nieuwe winteroutfit compleet maken. Met jouw aankoop maak je ook nog eens kans op €1000,- shoptegoed en vul je jouw garderobe aan.

Vabotti Tilburg

Niet met lege handen naar huis

Er zijn verschillende mogelijkheden om leuke prijzen te winnen. Open één van de gouden dozen in de winkel, maak een foto in de photobooth of eet een lekker gebakje. Overal maak je kans op fantastische prijzen. En je gaat niet met lege handen naar huis.

Meer informatie

Aan de plint onder het stadhuis in de Stadhuisstraat zit sinds kort de nieuwe conceptstore van Vabotti schoenen. Naast dames- en herenschoenen, kun je er ook terecht voor een fijn assortiment kleding en aanverwante accessoires. Ze hebben voor ieder wat wils.

Ben je nieuwsgierig geworden? Snuffel alvast rond op de website en kom dit weekend gezellig langs bij Vabotti Schoenen.