Nieuws

Let op! Dit artikel is al 112 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Gloriedagen voor de Tricolores: drukke week voor Willem II supporters (programma)

Het zijn gloriedagen voor Willem II. Met een (0)13e begroting in de Nederlandse Eredivisie staat het team van trainer Adrie Koster halverwege de competitie op de (01)3e plaats. Ongekend. Daarmee beleeft Willem II de meest succesvolle eerste seizoenshelft in jaren en doen ze het momenteel zelfs beter dan in het seizoen dat Willem II de Champions League wist te bereiken.

Ook deze week kun je een aantal keren van de Tricolores genieten. Wij zetten de must-visits en must-knows voor alle Willem II supporters op een rijtje.

Woensdag: Willem II – Sparta Rotterdam (beker)

Woensdagavond speelt Willem II in eigen huis tegen Sparta Rotterdam. In de competitie wist Willem II in eigen huis ruim te winnen en de ploeg van Adrie Koster is erop gebrand om ook in de beker spektakel te bieden. De bekerwedstrijd tegen Sparta begint om 19:45 uur en er zijn nog kaarten te koop.

Zaterdag: Corteo, Winterplein en Willem II – Fortuna Sittard

Zaterdag speelt Willem II om 20:45 uur de laatste wedstrijd voor de winterstop. Fortuna Sittard is in een bijna uitverkocht Koning Willem II Stadion de tegenstander. Voorafgaand aan de wedstrijd wordt er heel erg veel georganiseerd.

Zo staat er een Corteo op het programma. Deze tocht met fanatieke Willem II supporters vertrekt om 19:45 uur vanaf de Tilburgse Heuvel richting het Koning Willem II Stadion en dit zal ongetwijfeld sfeervolle beelden opleveren. Ook bij Willem II is van alles te doen. Zo wordt het plein voor supporterscafé D’n Beitel omgetoverd tot Winterplein. Hier kun je schaatsen, skibroekhangen, een rondje maken op een rodeo-eland en verzorgt een dj de muziek. Oftewel leuk voor de jongste supporters.

Kerstinkopen doen

Ben je druk bezig met de kerstinkopen? En wil je graag iets voor een Willem II supporter halen voor onder de boom? Bezoek dan zeker eens de Willem II fanshop of bestel je merchandise online. Voor de actuele openingstijden van de fanshop kun je het beste de website van Willem II in de gaten houden.

Goed om te weten: sinds kort heeft Willem II een nieuw verkooppunt in de Tilburgse binnenstad. Bij Ollie’s kun je namelijk terecht voor merchandise van Willem II.

Lichtprojectie op de kerk

En ben je bezig met je kerstinkopen in de Tilburgse binnenstad? Loop dan ook eventjes over de Tilburgse Heuvel om te genieten van de lichtprojectie op de Heuvelse Kerk. Als je goed kijkt, verandert het ronde raam midden op de kerk in een Willem II logo!

Verkoop AZ uit begonnen

De kaartverkoop voor de eerste uitwedstrijd van 2020 is begonnen. En dat is niet zomaar een wedstrijd: het is een wedstrijd tussen de huidige nummer 2 en 3 van de Eredivisie. Oftewel een echte topper. De uitwedstrijden van Willem II zijn altijd sfeervol en de moeite waard. Maar deze wedstrijd mag je zeker niet missen.

Koop je halve seizoenkaart

Wil jij na de winterstop geen wedstrijd in het Koning Willem II Stadion missen? Schaf dan een halve seizoenkaart aan. Je hebt voordelig toegang tot 8 thuiswedstrijden in de eredivisie, voorrang op kaartverkoop bij bekerwedstrijd en 10% korting op het gehele assortiment in de web- en fanshop. Check de website van Willem II voor meer informatie!

Reageer op dit bericht