Nieuws

spoorpark
Let op! Dit artikel is al 23 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Goed nieuws: Spoorpark vanaf dit weekend weer tot 22:00 uur geopend!

Het is inmiddels uitgegroeid tot misschien wel het populairste park van Tilburg: het Spoorpark. Het park aan de rand van de binnenstad is dan ook erg geliefd om te chillen, picknicken en te borrelen met mooi weer. We hebben goed nieuws voor je, het Spoorpark is vanaf zaterdag 5 juni weer tot 22:00 uur geopend!

Dat was een tijdje anders. Door de coronamaatregelen sloot het park een tijdje om 19:00 uur. Dat werd onlangs verruimd tot 20:00 uur en daar komen vanaf dit weekend dus twee uurtjes bij. Fijn om in het weekend te relaxen of als je na je werk nog een blokje om wil. Het Spoorpark gaat dagelijks om 08:00 uur open.

Kempentoren dagelijks toegankelijk

Ook de Kempentoren (je weet wel, die leuke uitkijktoren in het Spoorpark) is vanaf aanstaande zaterdag dagelijks geopend tot 21:30 uur. Zo kun je genieten van een prachtig uitzicht op de hele stad en de nabije omgeving.

Parkmanager Sophie Peters is zeer content met de versoepelingen. “We zijn erg blij dat we parkbezoekers nu ‘s avonds weer langer te gast mogen hebben. Een rondje door het park voor het slapen gaan behoort nu weer tot de mogelijkheden. Of gewoon lekker nog even op het terras bij het T-huis genieten van een drankje natuurlijk.”

Want ook het T-Huis mag vanaf zaterdag weer open tot 22:00 uur en ook binnen gasten ontvangen. De moeite waard voor een lunch, diner of borrel. Uiteraard zijn de kiosks van het Spoorpark ook dagelijks geopend voor wat lekkers.

Meer leuke parken in Tilburg

Is het nu te druk in het Spoorpark en wil je in een ander park gaan chillen? Check dan dit handige artikel met fijne parken in Tilburg.