Goed nieuws: Villa Vredelust is weer open voor lunch en borrel!

Het terras is opgepoetst en de meubels zijn weer afgestoft. Na een paar weken dicht te zijn geweest, gaat Villa Vredelust weer open! Benieuwd? Lees snel verder!

Er waait een nieuwe wind door de ‘villa’. Zo wordt Ronald Oomens het nieuwe gezicht van Villa Vredelust. Vanaf donderdag 23 mei is Villa Vredelust weer open. Je kunt er de komende twee weken terecht tussen 11:00 uur en 19:00 uur voor lunch en borrel. Zo maak je jouw wandeling door Stadsbos 013 weer compleet met een lekker kopje koffie en een heerlijke lunch.

‘Tot nader order gesloten’

‘Tot nader order gesloten’, stond er een aantal weken terug op een bord voor de horecazaak. Dit bericht zorgde voor een schok bij gasten, vaste bezoekers en eigenaren van het pand. Daarnaast kwam de sluiting als donderslag bij heldere hemel voor verloofde stellen die hun bruiloft hadden gepland. Inmiddels is de nieuwe eigenaar in gesprek met verschillende van de verloofde stellen.

Over Ronald Oomens

Ronald Oomens is een bekende naam in de horecawereld. Zo was hij onder andere manager bij Hotel Mercure en runde hij met zijn vrouw restaurant De Eksterhoeve in Biest-Houtakker. Gelukkig staat Ronald er niet alleen voor. Hij krijgt namelijk hulp van Ronald Verlaan, die met zijn ruime ervaring als chef-kok de keuken weer nieuw leven inblaast. Vanaf 1 juli komt er een nieuwe chef-kok.

villa vredelust

Over Villa Vredelust

Villa Vredelust is het kloppend hart van Stadsbos 013 en staat voor gastvrijheid en sfeervol culinair genieten in een natuurlijke omgeving. Stadsbos 013 is een uitgestrekt natuurgebied aan de rand van Tilburg. Hier komt natuur, kunst, cultuur, educatie, sport en horeca samen Het gebouw van Villa Vredelust was ooit een boerderij. Door de jaren heen is het pand in handen geweest van verschillende textielbaronnen. Nu kennen we Villa Vredelust als plek om heerlijk uit te rusten na een intensieve wandeling of fietstocht door de Tilburgse bossen en om te genieten van lekkere gerechten. Daarnaast is Villa Vredelust een prachtige trouwlocatie.

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven van de gebeurtenissen rondom Villa Vredelust? Volg Villa Vredelust dan zeker op Facebook!