Goed nieuws voor Vapiano-lovers: de restaurantketen maakt een doorstart

Een tijdje geleden kwam het nieuws naar buiten dat Vapiano faillissement had aangevraagd. Nu weet De Telegraaf te melden dat de restaurantketen een doorstart gaat maken. 

En dat is goed nieuws voor de Tilburgers die graag een pasta, pizza, lekkere salade of andere Italiaanse lekkernijen bij Vapiano aan de Heuvelring kwamen scoren. Wanneer ze weer openen, is nog niet bekend. Een woordvoerder laat aan de krant weten zich zo snel mogelijk voor te gaan bereiden op de nieuwe corona-normen.

Restaurants in Nederland

Vapiano heeft tien restaurants in Nederland, waaronder die in Tilburg. De aanvraag van het faillissement had voornamelijk te maken met financiële problemen met het moederbedrijf van de keten in Duitsland. Eerder werd bijvoorbeeld ook al uitstel van betaling verleend, waarna later het faillissement werd uitgesproken in de rechtbank.

Thuisbezorgen

Benieuwd naar het menu van Vapiano? Check dan vooral de menukaart.

Overigens was het in Tilburg altijd mogelijk om in de omgeving van het centrum je maaltijd van Vapiano thuis te laten bezorgen. Het is nog de vraag of dit in de toekomst ook weer het geval zal zijn.