Goed voorbereid van start met Tilburg Ten Miles clinics

Brabants Dagblad Tilburg Ten Miles is bereikbaar voor iedereen, bereid je goed voor met de clinics van Tilburg Ten Miles.

Wat is er mooier dan zelf meedoen aan de Tilburg Ten Miles, het grootste en gezelligste hardloopevenement van Brabant? Atletiekverenigingen Attila en Tilburg Road Runners maken het nu voor iedereen haalbaar door de TTM-clinics. De TTM-clinics beginnen op dinsdag 23 en zaterdag 27 april. Er zijn clinics ter voorbereiding op de 5 km, 10 km en de 10 EM (16,1 km). Schrijf je snel in op www.TTMclinics.nl en ga goed voorbereid van start.

Op 1 september 2013 vindt het gezelligste en grootste sportevenement van Tilburg weer plaats: de Brabants Dagblad Tilburg Ten Miles. Om iedereen goed voorbereid van start te laten gaan organiseren atletiekverenigingen Tilburg Road Runners en Attila, in samenwerking met Stichting Tilburg Ten Miles en Runshop Greg van Hest, de TTM-clinics. Je kunt kiezen tussen twee trainingsdagen: dinsdagavond om 19.30 uur, of zaterdagochtend om 09.30 uur. De TTM-clinics beginnen op dinsdag 23 en zaterdag 27 april in het prachtige bos van de Oude Warande in Tilburg.

Trainingsgroepen voor elk niveau
De TTM-clinics zijn gericht op de recreatieve deelnemer. Er zijn trainingsgroepen voor deelname aan de 5 km, 10 km of 10 EM (16,1 km). Een basisconditie is voldoende om deel te nemen. Samen trainen blijkt beter te gaan, dan je alleen voorbereiden. Je motiveert elkaar, hebt een vast trainingsmoment en je krijgt professionele begeleiding en advies van ervaren gediplomeerde trainers.

Pakket met veel voordelen
Voor slechts €49,00 kom je goed voorbereid aan de start van de Tilburg Ten Miles. Het pakket bestaat onder andere uit wekelijkse trainingsbijeenkomsten, ook in de vakantieperiode, begeleiding en advies door ervaren en gediplomeerde trainers, trainingslogboek voor overige trainingen, een speciaal TTM-clinics-trainingsshirt, 10% korting bij aankopen bij Runshop Greg van Hest (vanaf je inschrijving tot 1 oktober), gratis deelname aan diverse testlopen en adviezen over kleding, schoeisel en voeding.

Aarzel niet langer en schrijf je nu in. Meer informatie en inschrijven via www.ttmclinics.nl.