Goedkoper parkeren, gratis taartjes en meer: shoppen in daluren wordt nog steeds beloond

Shoppen in daluren

In juli en augustus werd winkelen op rustige momenten in de Tilburgse binnenstad al beloond met onder andere leuke prijzen. Maar de actie van Binnenstad Management, BIZ Vastgoedeigenaren Kernwinkelgebied en Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg wordt in september verlengd. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Spreiding van de drukte

Door in de daluren naar de stad te gaan, wordt de drukte verspreid en kan de anderhalve meter beter gewaarborgd worden. Kom jij op een rustig moment naar de stad, dan word je beloond! Zo kun je op doordeweekse ochtenden goedkoper parkeren, worden er hartjes ballonnen uitgedeeld en maak je (door middel van leuke acties op straat) kans op gratis kopjes koffie, taartjes of andere prijzen.

Maar shoppen in de Tilburgse binnenstad moet natuurlijk ook gewoon hartstikke leuk zijn! Daarom kun je in september ook mee doen aan spelletjes, zijn er regelmatig dames aanwezig die je op weg helpen met bijvoorbeeld een plattegrond en worden er complimentenkaarten uitgedeeld. Kortom: genoeg redenen om naar de stad te komen!

Bekijk de druktemeter

Doordeweeks, en vooral in de ochtenden, is het rustiger winkelen dan in het weekend. Winkeliers hebben dan ook voldoende tijd om je te helpen, er staan minder rijen voor de winkels en er is meer ruimte op straat. Wil je nu zien hoe druk het is? Check dan de druktemeter. Koop gericht op zaterdagmiddag en geef elkaar de ruimte. Tussen 13.00 en 16.00 uur is het namelijk meestal een stuk drukker.