Goirle’s talent gezocht voor Gôlse Revue

Ben je tussen 8 en 12 jaar, woon je in Goirle en zou je een keer helemaal in de spotlights willen staan? Factorium Podiumkunsten, Brede School Goirle en Stichting Gôlse Revue geven je graag de kans om mee te doen aan de nieuwe Gôlse Revue! Workshops dans, muziek en theater (gratis) zijn jouw voorbereiding op je moment of fame.

Het verhaal van de Gôlse Revue is al bekend. Het draait allemaal om een heus koninklijk bezoek van Koning Willem IV aan Goirle. Dit wordt een bezoek dat niet hélemaal normaal zal verlopen en waarbij het nog maar de vraag is of het allemaal goed komt.

Jij kunt onderdeel worden van dit verhaal en jouw vrienden en familie je kunsten op het podium laten zien! Daarbij is een goede voorbereiding natuurlijk heel belangrijk. Factorium Podiumkunsten en Brede School Goirle bieden je workshops aan waaraan je gratis kunt meedoen zodat jij optimaal kunt schitteren! Het gaat om workshops Dans, Theater of Braziliaanse percussie. De workshops vinden plaats na schooltijd in maart en april.

Ben je nieuwsgierig geworden, wil je meedoen of wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op www.factorium.nl. Ook kun je een e-mail sturen naar: revue@factorium.nl.