Gooische Avond in het Willem II stadion

Gooische Avond verwent vrouwen met bubbels, luxe & feest!

 

Een roze loper, gratis glaasje bubbels, een bingo met mooie prijzen, giftaways en een glamourfoto:onder de naam Gooische Avond trekt Bianca Verbree en haar bureau Kroko’s Evenementen dit jaar door het land om vrouwen een onvergetelijke avond te bezorgen.

Woensdag 2 april organiseren zij dit unieke evenement in Tilburg in het voor de gelegenheid mooi aangeklede business ruimte in het Willem II stadion.

gooische 3

Jetsetfeest

Je een avondje echt Gooisch voelen, zoals dat vaak bij chique party’s op tv ziet. Helemaal over de top maar wel betaalbaar voor een prijs van € 35,00. Het wordt Het Jetsetfeest van Het Jaar in de regio, met veel luxe en verwennerij die je anders niet voor jezelf zou kopen. Waan je een ster op dit feest.

Hanny Veerkamp als bekende Nederlander die de nummers leest, vijf rondjes bingo met prijzen van een Michael Kors tas tot aan een botoxbehandeling. Een fashionshow door Fashion Style by M, diverse stands om tussendoor even te shoppen. In een chique decor wordt je als een diva op de foto gezet door onze glamourfotograaf. Tussen de bingorondes door zullen alle dames verwen worden met giftaways.  Een Mystery guest die de zaal op zijn kop komt zetten met zijn optreden en DJ Maurice zorgt voor de muzikale omlijsting.

Kortom een onvergetelijke avond uit met je vriendinnen!

Kaarten kunnen via www.gooischeavond.nl besteld worden en kosten €35,00 inclusief 5 bingokaarten, bubbels, glamourfoto, giftaways en entertainment.