Goud en Nieuw Festival: dit jaar met vijf area’s op de Korte Heuvel

goud en nieuw festival

Het is ondertussen alweer halverwege november en de kerstverlichting hangt al in de straten. Oftewel: de feestdagen komen eraan. Ook dit jaar kun je weer mooi afsluiten bij het Goud en Nieuw Festival (2017-2018) op de Korte Heuvel in Tilburg. Na twee eerdere uitverkochte edities, wordt het festival dit jaar uitgebreid met een vijfde area. Je kan met een festivalbandje dansen in Studio, Polly Maggoo, Café Bakker, Cul de Sac en een Secret Area.

Foto

Goud en Nieuw

In Studio kun je schuren tot in de late uren met Sjannies Schuurtent. Een van de headliners hier is Adje, bekend van onder andere hit ‘Hele Meneer’. In Polly Magoo verzorgt 19gigs de muziek: de line-up bestaat volledig uit artiesten van hun boekingslabel, met als hoofdact Big 2, bekend van The Opposites. Café Bakker wordt omgetoverd tot een hitjespaleis, waar je dansend en zingend het nieuwe jaar kan beginnen. De headliner wordt nog bekend gemaakt, maar ze verklappen vast dat deze dj/producer verantwoordelijk is voor meer dan 100 miljoen streams. Cul de Sac wordt volledig omgebouwd tot de BPM bar, waar twee Tilburgse DJ’s zich zullen uitleven en de BPM ieder uur omhoog schuiven. Als laatste rest er nog een Secret Area, waar je terug in de tijd kan met discobollen, glitters en vele disco-classics, verzorgt door Snolly.

Tickets

Alle tickets geven toegang tot de vijf area’s en zijn inclusief onbeperkt bier, wijn en fris. De early bird tickets vlogen er binnen een uur uit en de verkoop van de regular tickets gaat ook hard. Regular tickets geven toegang van 0:00 tot 06:00 en kosten €40,-. De VIP tickets geven al toegang vanaf 22:00 uur en bevatten hapjes en champagne. Deze tickets kostten €50,-. Voor meer info en tickets ga je naar de website.