Gourmet Market Central Station zoekt nieuw concept om de invulling van de foodhall compleet te maken

Sinds september heeft Tilburg er een prachtige foodhall bij. In de Spoorzone opende namelijk Gourmet Market Central Station de deuren. Een schitterende horeca-locatie waar je kunt proeven van de gerechten van 15 verschillende internationale keukens. Om het aanbod compleet te maken, is Gourmet Market Central Station op zoek naar een nieuw concept om de invulling van de foodhall compleet te maken. Lees snel verder. 

Gourmet Market Central Station zoekt bij voorkeur een foodconcept wat zich richt op de bereiding van vegetarische/vegan recepten. Heb jij een gaaf idee en lijkt het je een mooie uitdaging om met jouw concept onderdeel uit te maken van deze bruisende foodhall? Neem dan contact op met operationeel manager Flip Gooskens. Dit kan door een mailtje te sturen naar f.gooskens@gourmetmarket.nl.

Over Gourmet Market Central Station

Gourmet Market Central Station is een gloednieuwe horecaparel in de Tilburgse Spoorzone. Ze zijn gevestigd in het gebouw waar eerder EVE zat. Oftewel: de Polygonale loods. De foodhall heeft in totaal (met het terras meegerekend) plek voor 850 gasten. In de foodhall vind je zestien verschillende keukens waar bezoekers gerechtjes kunnen bestellen via een gecentraliseerd systeem. Zo kunnen gasten gezellig aan tafel blijven zitten en genieten van meerdere gerechtjes uit diverse keukens. Aan wat voor keukens je moet denken? Van Braziliaans tot Koreaans van seafood tot Hollands.

De drankjes worden centraal geregeld door Gourmet Market Central Station zelf. Daar hoef je jezelf als ondernemer in één van de keukens dus geen zorgen over te maken. Wil je meer weten over het concept? Eerder spraken we Flip toen de zaak net open was. Dit interview lees je hier.