Grand Café De Havenmeester Starter van het Kwartaal

Dominique van Berkel straalt. Terwijl ze haar moodboards toont, vertelt zij vol overgave over haar achtergrond in de horeca en haar droom: een eigen horecazaak. Met Grand Café De Havenmeester gaat deze droom in vervulling. De juryleden van Rabobank Tilburg en omstreken hebben er ook vertrouwen in en daarom is Dominique benoemd tot Starter van het Kwartaal.

Grand Café De Havenmeester gaat 27 juli open. Dominique wil een open sfeer neerzetten met veel beleving. Verse, streekgebonden producten, eerlijk vlees en vis. “Je moet de Piushaven proeven,” zo geeft zij aan. De stijl van het interieur is industrieel vintage. Dominique erkent wat haar mindere kanten zijn. “Horeca kan ik goed, maar ik heb geen verstand van cijfertjes en marketing.” Daarom heeft ze een Horeca adviesbureau ingeschakeld.

Foto muurbeschildering Grand Café

Tijdens deze tweede editie van de Starter van het Kwartaal van Rabobank Tilburg en omstreken stond horeca centraal. De twee andere genomineerde horeca ondernemers waren Olaf van den Boom van T-Sports en Guus de Jong, de jonge, nieuwe eigenaar van ’t Wapen van Tilburg.

Starters ondersteunen
De Starter van het Kwartaal is een initiatief van Rabobank Tilburg en omstreken. Met deze verkiezing wil Rabobank de startende ondernemers in het werkgebied extra ondersteunen. De genomineerden worden uitgenodigd om hun bedrijf op een originele manier te presenteren via een ‘Elevator Pitch’. De presentatie, originaliteit van het idee en toekomstbestendigheid van het bedrijf zijn enkele elementen waarmee de genomineerden de jury kunnen overtuigen. De winnaar van het kwartaal ontvangt een pr boost in de lokale media.

Rabobank Tilburg en omstreken maakt eind september de starter van het derde kwartaal bekend.