Nieuws

high-tea
Let op! Dit artikel is al 693 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Grand Café Puur zoekt kidfluencers voor high-tea

Een high-tea: gezellig babbelen met je vrienden of familie onder het genot van vele kleine hapjes en verschillende dranken. Grand Café Puur heeft een nieuw concept bedacht voor de kleintjes: Kids High Tea. En als influencer kun je er een verdienen.

Kids high-tea

Grand Café Puur is enorm trots op haar High Tea! Omdat zij iedereen zo’n uitgebreide High Tea gunnen, hebben ze vorige maand een nieuwe High Tea gelanceerd: de Kids High Tea! Zij zijn op zoek naar influencers met leuke kid(s) die het leuk vinden om de Kids High Tea te komen uitproberen op 12 februari 2020! Voor influencers is dit dé perfect manier om te netwerken. Dus… kun jij wel genieten van een uitgebreide High Tea én wil je een keer met je kid(s) high-teaën? Meld je dan snel aan!

Wat kun je verwachten?

Kinderen eten niet vanzelfsprekend mee met wat de pot schaft. Bij de Kids High Tea wordt daarom gezorgd voor aangepaste gerechtjes! Jouw kid(s) zullen smullen van de versbereide lekkernijen uit de keuken. Een tomatensoepje, croissantje, mini-worstenbroodje, sandwich, friandises, dessert met fruit en ijs én natuurlijk ranja in plaats van thee! Dit terwijl jij heerlijk kan genieten van de uitgebreide High Tea voor volwassenen. Wat kun je verwachten?

  • Diverse soorten verse thee!
  • Een klein voorgerecht
  • Hartige sandwiches
  • Scones met clotted cream en jam
  • Friandises uit onze eigen koelvitrine
  • Klein kopje soep
  • Een zoet dessert!

Heb jij óf je kindje last van een glutenallergie? Ook dan kunnen jullie bij Grand Café Puur high-teaën!

Wat wordt er van je gevraagd?

In ruil voor een compleet verzorgde High Tea voor jou én een Kids High Tea voor jouw Kid(s) vraagt Grand Café Puur van jou:

  • 1 Instagrampost met tag en vermelding @grandcafepuur + #grandcafepuur
  • 1 Instagramstory tijdens de Kids High Tea zelf, ook met tag en vermelding @grandcafepuur.

Natuurlijk vinden zij het geweldig als je een blog maakt, meer stories of ergens anders over Grand Café Puur post!

Het café zoekt nadrukkelijk samenwerkingen met influencers met minimaal 2500 volgers. Op 29 januari 2020 ontvang je van hen bericht of jij en jouw kindje de gelukkigen zijn en de heerlijk Kids High Tea mogen uitproberen! Heb jij wel zin in een gezellig middagje quality time met je Kid(s)? Meld je dan aan op de site!

Reageer op dit bericht