Nieuws

Casper
Let op! Dit artikel is al 77 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Grantzebra Casper geboren op savannes van Beekse Bergen

Op de savannes van Safari Resort Beekse Bergen is een Grantzebra geboren. Deze maand beviel moeder Adana van zoon Casper. Ze maken het allebei goed.

Afname Grantzebra’s

Het aantal Grantzebra’s in het wild neemt af. Dit komt onder meer door stropers in hun leefgebied, de steppen en savannes in het oosten van Afrika. “Daarnaast vinden er soms ook burgeroorlogen plaats. Desondanks wordt deze soort gelukkig nog niet met uitsterven bedreigd,” zegt hoofd dierverzorging Rolf Veenhuizen. De Grantzebra is te herkennen aan de strepen op de buik. Hij is de enige zebrasoort die dit heeft.

casper

Beelden

Benieuwd naar de eerste beelden van Casper? Check ze hieronder!

Werken bij Safaripark Beekse Bergen

Lijkt het jou leuk om te werken binnen de Afrikaanse safarisferen? Dat kan: Beekse Bergen is namelijk nog op zoek naar versterking van het team! Zo kun je aan de slag in de horeca, maar ook als schipper van de safariboot, in de facilitaire dienst óf maak je mensen blij met aandenken aan hun dagje weg in de souvenirshop. Voor ieder wat wils.

Wil jij kijken of er wat voor jou bij zit? Check snel het overzicht van alle openstaande vacatures bij Beekse Bergen. Wie weet kun jij binnenkort onbeperkt het park bezoeken en daar een lekker zakcentje mee verdienen!