Gratis kennismakingsworkshops bij Bibliotheek Tilburg Centrum

Bibliotheek Midden-Brabant

Handiger worden op de computer, alle mogelijkheden van je fotocamera leren kennen of effectiever communiceren met NLP: iets nieuws leren geeft nieuwe energie! Voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen heeft de Bibliotheek Midden-Brabant in 2017-2018 weer een breed aanbod aan toegankelijke en kwalitatief goed verzorgde cursussen. Op zaterdagmiddag 9 september kun je kennismaken met dit cursusaanbod, tijdens de Cursusmarkt in de Bibliotheek Tilburg Centrum

Gratis kennismakingsworkshops

De Cursusmarkt op zaterdag 9 september vindt plaats van 12.00 tot 16.00 uur in de Bibliotheek Tilburg Centrum. Iedereen is die middag welkom om vrijblijvend te komen proeven van de verschillende cursussen die de bibliotheek aanbiedt op verschillende locaties in Midden-Brabant. Naast klassiekers als Spaans, Excel en Fotografie zijn er dit jaar ook nieuwe cursussen zoals Levensverhalen schrijven, Communiceren met kinderen en Pools.

Tijdens de Cursusmarkt zijn er docenten aanwezig die je meer kunnen vertellen over de inhoud van de verschillende cursussen. Ook kun je verschillende gratis workshops volgen, om zo meteen te ervaren of een bepaalde cursus past bij wat je zoekt. Je hoeft je voor deze workshops niet van tevoren aan te melden.

Cursussen in 2017-2018

Het cursusaanbod van de Bibliotheek Midden-Brabant is heel divers. Er zijn cursussen op digitaal gebied en op het gebied van taal. Maar je kunt ook bij de bibliotheek terecht voor leuke cursussen op het gebied van cultuur, creativiteit en lifestyle. Het volledige cursusaanbod vind je online. Als je lid bent of wordt van de Bibliotheek Midden-Brabant, dan krijg je korting op deze cursussen.

Tot november 2017 kun als je lid van de bibliotheek ook gratis twee online cursussen volgen. Je kunt kiezen uit vijfentwintig verschillende cursussen.