Gratis kranten en tijdschriften in meer dan 60 talen met Pressreader!

Gratis en onbeperkt toegang tot ruim 3.600 kranten en tijdschriften uit meer dan 100 landen en in meer dan 60 talen? Dat kan nu met Pressreader! Behalve vijf Nederlandse dagbladen, zijn via Pressreader kranten, lifestylebladen en vaktijdschriften te raadplegen uit onder meer de VS en Saoedi-Arabië.

Hoe werkt het?

Het werkt heel eenvoudig. Surf met een laptop, computer of tablet naar library.pressdisplay.com en log in bij het veld ‘barcode’ met het pasnummer van de Bibliotheek Midden-Brabant. Er zijn kranten lezen te lezen zoals de Wall Street Journal, The Daily Telegraph, de International Herald Tribune, Le Figaro, El Mundo, Handelsblatt en de Telegraaf. De kranten en tijdschriften zijn actueel en er is een archief tot 60 dagen terug. Geen bibliotheek lid? Kom dan naar een vestiging van de Bibliotheek Midden-Brabant en lees de kranten daar.

Pressreader app: haal de kranten op in de Bibliotheek en lees ze thuis!

Pressreader is nu ook als app beschikbaar. Het downloaden van de kranten en tijdschriften via de Pressreader app kan alleen in een vestiging van de Bibliotheek Midden-Brabant op het Wi-Fi netwerk, lezen kan overal. Pressreader is gratis te downloaden in de App Store, Google Play en de Windows Store.

Maak kennis met Pressreader en verken de rijkdom aan buitenlandse en Nederlandse kranten, hobby- en lifestylemagazines!
Ga naar www.bibliotheekmb.nl voor meer informatie.