Gratis seizoensopening voor theaterseizoen 2024/2025 bij Schouwburg Concertzaal Tilburg begin juni

Op dinsdag 4 juni presenteert Schouwburg Concertzaal Tilburg het nieuwe theaterprogramma ‘24-’25 in de Schouwburg met een gratis toegankelijke Seizoensopening. Het programma bestaat uit (live) previews van nieuwe voorstellingen en concerten, tips van programmeurs en vertelt meer over de verbouwing van de foyer en de aansluiting bij het nieuwe Stadsforum.  Traditiegetrouw is de Seizoensopening de start van de voorverkoop voor het nieuwe theaterseizoen. Dit jaar begint die verkoop op vrijdag 7 juni om 12.00 uur. Ambassadeurs kopen vanaf dinsdag 4 juni.

De presentatie van de Seizoensopening is in handen van Het Zuidelijk toneel. Daarnaast zijn er verschillende optredens: van dansgezelschap Compagnie Tiuri, waarin talentvolle mensen met een beperking de hoofdrol spelen tot de Vlaamse chanson-zanger Filip Jordens en cabaretier en stand-up comedian Marlon Kicken. Klassiek- en jazzensemble Fuse zorgt voor een muzikale en energieke totaalbeleving. De artiesten zijn later in het seizoen te zien met hun volledige show of voorstelling.

Uitnodiging

Vanaf dinsdag 28 mei is het volledige theater-, muziek- en cabaretprogramma te vinden op de website van Schouwburg Concertzaal Tilburg. Als Ambassadeur koop je op 4 juni vanaf 16.00 uur online tickets via de website, of van 16.00 uur tot 19.30 uur live bij de Ticketservice. Op 7 juni om 12.00 uur begint de reguliere verkoop.

De Seizoenspresentatie is gratis te bezoeken, maar er moet wel een ticket gereserveerd worden. Dat kan via deze link.