Gratis workshop succesvol presenteren voor werkzoekenden

Solliciteren is een dagtaak waarbij velen wel wat hulp kunnen gebruiken. Daarom geeft Out of my Box wekelijks op maandag van 12.00- 14.30 uur en vrijdag van 9.00 tot 11.30 uur een gratis workshop “Succesvol presenteren voor werkzoekenden”.

De workshop is bedoeld voor iedereen die wil leren om zich succesvol te presenteren op de arbeidsmarkt en vindt plaats in Villa Media aan de Tivolistraat 6-04 in Tilburg.

De workshop wordt gegeven door een professionele trainer en is gebaseerd op het trainingsaanbod van Out of my Box. Deze workshop is speciaal ontwikkeld om je op een laagdrempelige en praktische manier op weg te helpen binnen het sollicitatieproces.
Binnen deze workshop staat de mens centraal dus er is voldoende ruimte voor persoonlijke wensen, verwachtingen en aandachtspunten.

Zoek je een praktische workshop die inspireert, nieuwe energie geeft en helpt bij het solliciteren? Denk dan out-of-the-box en meld je aan via www.outofmybox.nl.

Zoek je een praktische workshop die inspireert, nieuwe energie geeft en helpt bij het solliciteren? Denk dan out-of-the-box en meld je aan!