Greg van Hest wordt ambassadeur Santa Run Tilburg

De organisatie van de Santa Run Tilburg is een samenwerking gestart met Greg van Hest als ambassadeur. Met Greg gaat Santa Run Tilburg meer aandacht vragen voor de Tilburgse voedselbank, onder het motto: Run for food. De marathonloper die ondere Nederlands kampioen werd op deze afstand, gaat zich de komende tijd hard maken voor de Santa Run Tilburg en de Tilburgse voedselbank.
‘Ik volg de Tilburgse voedselbank al een aantal jaren en ben onder de indruk van hun kleinschalige en daardoor effectieve aanpak. Daar wil ik graag op mijn eigen manier een bijdrage aan leveren, vandaar deze samenwerking,’ zegt Greg van Hest.
 
‘De samenwerking met Greg van Hest is voor de Santa Run Tilburg geweldig, omdat hij een bijzondere en heel authentieke persoonlijkheid is, die in zijn eentje het verschil heeft gemaakt in de Tilburgse hardloopwereld,' zegt Arjan Biesen, mede-organisator van het unieke kerstevenement.'We zullen de komende periode met meer namen komen van prominente tilburgers die de ernst en noodzaak van de Tilburgse voedselbank onderschrijven en op een ludieke manier deze organisatie onder de aandacht gaan brengen.'

Wil je meer weten over de Santa Run of je inschrijven?
www.tilburg.com/santarun