Groen-oranje bedrijfsfeest in deze tijd: Tilburgs bedrijf maakt carnavalsborrels met collega’s mogelijk!

carnavalsborrels met collega's

2020 was een jaar waarin de sociale contacten flink werden ingeperkt en ook dit kalenderjaar lijkt dit vanwege het coronavirus nog even voort te duren. En niet alleen in je vrije tijd, ook op het werk mis je de sociale contacten met collega’s. Zo ook richting carnaval. Maar het Tilburgse bedrijf Absoluta heeft dé oplossing: ze maken het met leuke carnavalspakketten mogelijk een virtuele carnavalsborrel voor jouw bedrijf te houden. Als bedrijf regel je een datum, Absoluta zorgt voor de rest. Alle bedrijven kunnen zich aanmelden.

Want geen carnaval vieren, dat is voor het Tilburgse bedrijf geen optie. Daarom kun je nu online carnavalspakketten bestellen voor collega’s. Dit zijn speciaal op maat gemaakte pakketten met alle benodigdheden voor een carnavalesk feestje, maar dan gezellig thuis.

Hoe het werkt

Lijkt het jou leuk om voor je collega’s een virtuele carnavalsborrel te organiseren? Dan helpt Absoluta jou uit de brand. Dat werkt als volgt:

  1. Je spreekt een datum af
  2. Je bestelt hier de carnavalspakketten voor je collega’s
  3. Absoluta zorgt dat de carnavalspakketten op tijd bij al jouw collega’s worden thuisbezorgd

Oftewel: jij zorgt voor het moment en een online meeting via bijvoorbeeld Zoom of Teams, Absoluta zorgt ervoor dat als je collega’s lekkere drankjes, hapjes en carnavalsaankleding in huis hebben.

Verschillende carnavalspakketten en voor ieder wat wils

Natuurlijk heeft niet iedereen dezelfde smaak en dus heeft Absoluta verschillende carnavalspakketten om ervoor te zorgen dat al jouw collega’s van het virtuele carnavalsfeest kunnen genieten. Van brievenbuspakketjes met Schrobbelèr & Flügel tot pakketten met speciaalbier en van ‘gewone’ Brabantse pilsjes tot alcoholvrije versnaperingen.

Bij alle verschillende carnavalspakketten voor thuis zit wat lekkers en ook voor versiering wordt uiteraard gezorgd.

Wil jij ook zo’n leuk carnavalsfeestje voor je collega’s organiseren uit blijk van waardering? Of mis je jouw collega’s zo erg en vind je dat ze wel een leuke carnavalsborrel kunnen gebruiken? Check dan de website van Absoluta voor alle mogelijkheden.

carnavalsborrels met collega's

Over Absoluta

Absoluta is voor alle bedrijven in Nederland het nummer 1 office platform voor food, flowers en gifts te zijn. Grote bedrijven als ABN Amro, PostNL, Heijmans en Randstad zijn al jaren tevreden klant, maar ook het MKB weet Absoluta te vinden.

Absoluta ontzorgt bedrijven al jaren met bedrijfslunches, gebak, bloemen, maaltijden, borrels en nog veel meer. Door corona heeft het bedrijf het assortiment flink uitgebreid. Zo lanceerden ze het afgelopen jaar verschillende concepten. Van borrelpakketten tot thuisfilms met lekkernijen tot betaalbare brievenbuscadeaus tot dit carnavalsconcept. Benieuwd wat Absoluta allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf? Check dan vooral de website.