GroenRijk bestaat 25 jaar en viert dit vanaf 23 maart met een feestweek vol aanbiedingen!

GroenRijk Tilburg viert feest want deze maand is het tuincentrum 25 jaar onderdeel van de GroenRijk-franchise. Speciaal voor deze gelegenheid organiseren zij op locatie in Tilburg Noord een feestweek voor hun klanten van 23 tot en met 27 maart. Lees verder voor wat er allemaal te doen is in deze feestweek!

Van plantenkwekerij tot tuincentrum

Sinds de jaren negentig heeft GroenRijk Tilburg zich ontwikkeld tot een van de grootste tuincentra van Midden-Brabant. Voordat dit tuincentrum zich bij de GroenRijk-franchise voegde, was het een plantenkwekerij met huisverkoop. Sindsdien is het uitgegroeid tot een volwaardig tuincentrum met alle bijbehorende aspecten. Denk aan de dierenafdeling, trendafdeling, horecagelegenheid en de jaarlijkse kerstshow!

“In de afgelopen 25 jaar hebben we veel ontwikkelingen doorgemaakt,” geven Marjolein en Wim van de Noort (eigenaren GroenRijk Tilburg) aan. “We zijn als plantenkwekerij begonnen en zijn inmiddels doorgegroeid tot een tuincentrum met een oppervlakte van 6500 vierkante meter. Onze ambitie is om toonaangevend te zijn in de branche en tegelijkertijd onze klanten zo goed mogelijk te helpen. We beseffen dat ons tuincentrum kan bestaan dankzij onze klanten en we doen er dus alles aan om ze zo goed mogelijk te helpen,” aldus van de Noort.

Feestweek

Om de ontwikkelingen van de afgelopen 25 jaar te vieren, organiseert GroenRijk Tilburg een feestweek waarin een hoop acties en activiteiten worden georganiseerd. Wij zetten ze voor je op een rijtje:

  • Op donderdag avond 24 maart vindt er een VIP-avond plaats voor klanten-kaarthouders. Opening door Wim, Marjolein en Luc van de Noort om 18:15 uur.
  • Tijdens de VIP-avond: 20% korting op alles op vertoon van je klantenkaart (m.u.v. overkappingen, tuinmeubels, barbecues, overkappingen, gasflessen, cadeaubonnen en blikjes frisdrank)
  • Tijdens de VIP-avond: Er staat een heerlijke Treatz Bubble Waffle truck
  • Voor de échte BBQ fanaten vindt er een live BBQ demo plaats van een echte grill master, zo is ook de Weber Master Touch GBS E-5750 flink afgeprijsd!
  • Op 26 en 27 maart tussen 11:00 uur en 16:00 uur worden er zaaiworkshops gegeven voor kinderen.
  • De gehele week kunnen klanten-kaarthouders dubbele punten verzamelen voor buitenplanten.
  • Er gelden acties voor de kamerhortensia, de struikmargriet en een Rode Mandeville in pot.
  • Alle betalende klanten krijgen gratis handschoenen! OP=OP
  • Ook kun je in de proeftuin terecht en hebben ze een heerlijk appelgebakje met koffie in de aanbieding voor €2,95.
  • Woensdag t/m zondag staat er de foodtruck De Vergulde Stroopwafel.

Rozenactie voor Oekraïne

Speciaal voor Oekraïne is GroenRijk een rozenactie gestart. De geel-blauw gekleurde rozen zijn te kopen voor €2,50 en de volledige opbrengt hiervan doneren zij aan het goede doel. En dat is niet het enige, het eindbedrag wordt ook nog eens verdubbeld!

Meer info

Zo is er genoeg te beleven en te shoppen! Een zekere aanrader om volgende week een bezoekje te brengen aan GroenRijk Tilburg gelegen aan de Stokhasseltlaan 39 in Tilburg Noord.