Nieuws

bloemenabonnement
Let op! Dit artikel is al 216 dagen oud en wellicht niet meer relevant

GroenRijk komt met eigen bloemenabonnement

Altijd een verse bos bloemen op tafel, zonder dat je daarvoor van huis hoeft. GroenRijk komt met een nieuwe dienst: het Tilburgse tuincentrum heeft namelijk een eigen bloemenabonnement! En het mooie: je kiest zelf de grootte, de stijl en daarmee ook de prijs van het abonnement.

Het bloemenabonnement is flexibel en dat is wel zo fijn. Je kunt uit drie maten kiezen en uit drie stijlen: klein, middel, groot en klassiek, modern of veld. Oftewel: je kunt zelf bepalen hoe zo’n boeket eruit komt te zien. Als je wilt, geef je zelf aan of je er een bepaalde bloemsoort in wilt hebben (indien die op voorraad is). Ook bepaal je zelf de kleur van het boeket.

Bloemenabonnement bezorgen of afhalen

En dan ook niet onbelangrijk: de prijzen! Het boeket laten bezorgen in Tilburg en omgeving kost €6,50. Afhalen kan ook, dan betaal je natuurlijk geen bezorgkosten. En klein boeket kost je €14,95, een middel boeket €19,95 en een groot boeket €24,95. De bezorgdagen zijn dinsdag, woensdag, vrij en zaterdag. Het abonnement kun je afsluiten voor 1 x per week, 1 x per twee weken of 1 x per maand. Meer info vind je op de website van GroenRijk.

Reageer op dit bericht