GroenRijk Tilburg trakteert op Winter Love Festival

groenrijk kerst

Beleef de winter met GroenRijk Tilburg! Van 1 november tot en met 31 december trakteert GroenRijk Tilburg op een wel heel bijzonder najaarsevenement: de eerste editie van het Winter Love Festival!

Dit twee maanden tellend Tilburgs najaarsfeest zorgt er gegarandeerd voor dat je samen met familie, vrienden en collega`s alvast in de stemming komt voor de meest sfeervolle en gezelligste decembermaand ooit. Met op 4 & 5 november een feestelijk festivalweekend vol verrassingen, waarin ze Koning Winter alvast welkom heten. Mis het niet, ben erbij!

Programma

Speciaal voor deze eerste editie hebben ze het tuincentrum omgetoverd tot een heus indoor festivalterrein met diverse sfeervol ingerichte festival area`s. Er is echt van alles te beleven voor jong en oud. Van november tot en met december is dit dé plek om geïnspireerd en geënthousiasmeerd te raken door de laatste lifestyle trends voor binnen en buiten, waar je lekker achterover leunt met een smaakvolle festivalsnack, gratis creatieve workshops volgt en weg droomt bij feel good entertainment van Impresariaat Kunsten (Fontys).

groenrijk-5

Vanaf de parkeerplaats tot aan de kassa is het twee maanden lang feest. Zo begint jouw festivalreis bij het infopunt waar je hartelijk welkom wordt geheten en informatie kunt vinden over het meest actuele programma. Daarna wandel je het sprookjesachtige theater spot binnen en zoek je een plekje aan tafel in het “Do it Yourself” atelier. In het “Christmas Experience Centre” spot je alvast de laatste kersttrends, je laat jezelf smakelijk verrassen door de chefs van de Festival Streekwinkel. En last but not least: ga met elkaar op de foto in onze ludieke photo booth.

Kerstinspiratie bij het Christmas Experience Centre

Kerstinkopen doen wordt dit jaar een feestje in winterse sferen! Het creatieve team van Groenrijk Tilburg ging op pad en kwam terug boordevol ideeën voor een sfeervolle kerst. Laat je hier betoveren door de laatste kersttrends om je huis in feestsfeer te brengen. Vanaf 14 oktober kun je je inspiratie voor kerst opdoen. Voor de complete programmering check je www.groenrijktilburg.nl of hou je de Facebookpagina in de gaten.

groenrijk-winter

groenrijk-4