GroenRijk Tilburg verzorgt kerstaankleding bij verschillende Tilburgse bedrijven: check de beelden hier

GroenRijk Tilburg kerstversiering

GroenRijk Tilburg heeft de laatste tijd niet stil gezeten. Buiten het feit dat veel Tilburgers het tuincentrum wisten te vinden voor hun feestelijke aankleding in huis, ging het team van GroenRijk ook de stad in om bedrijven aan te kleden. Benieuwd waar allemaal? Lees dan snel verder!

Ontvangsthal Koning Willem II Stadion

GroenRijk ging aan de slag met de aankleding van het Koning Willem II Stadion. Zo is de ontvangsthal flink versierd. Hieronder zie je het personeel van Willem ll hard aan het werk:

GroenRijk Tilburg kerstversiering

GroenRijk Tilburg kerstversiering GroenRijk Tilburg kerstversiering

De Roovertse Lei

Ook bij de Rooverste Lei heeft GroenRijk hun bijdrage geleverd en hebben ze het pand prachtig aangekleed met twee grote kerstbomen vol met lichtjes en kerstballen. Bekijk hieronder de beelden:

GroenRijk Tilburg kerstversiering

GroenRijk Tilburg kerstversiering GroenRijk Tilburg kerstversiering

Inspiratie

Denk jij na het zien van deze beelden, dat wil ik ook? Kom dan snel eens langs bij GroenRijk Tilburg voor de materialen en professioneel advies. Zo weet jij zeker dat jouw huisje er prachtig uitziet in de gezellige decembermaand. Kun je niet wachten met kerstshoppen? Ga dan naar de website van GroenRijk Tilburg.

Winactie

GroenRijk Tilburg heeft momenteel twee winacties waar jij aan mee kan doen. Alle informatie daarover vind je via deze link.

Over GroenRijk Tilburg

GroenRijk Tilburg is een allround tuincentrum in Tilburg Noord. Het tuincentrum is in 2015 volledig verbouwd en de trend en sfeer afdeling is in januari 2019 vernieuwd en uitgebreid. GroenRijk Tilburg biedt alles op het gebied van binnen- en buitengroen, dierenverzorging, vijverartikelen, tuinmeubels, overkappingen, barbecues, trend en sfeer en potterie.