Grolsch Movie Night met 2Guns

Op woensdagavond 18 september biedt Pathé Tilburg een mooie aanvulling op haar filmprogramma met de Grolsch Movie Night. Deze derde editie staat in het teken van een unieke voorpremière van de film 2Guns. Deze film zal pas ruim een week later haar officiële release in de Nederlandse bioscopen hebben.
Het wordt een gezellige avond waarbij de bezoekers voor aanvang van de film worden ontvangen met twee Grolsch Beugels en een zak Doritos Jacked. De totaalprijs voor het eten, drinken, en de film bedraagt slechts € 13,50.

De voorstelling start om 21:00 uur en voorafgaand aan de film maken alle bezoekers ook nog kans op een aantal hele mooie prijzen.

2Guns
In de explosieve actiefilm 2 GUNS spelen Denzel Washington en Mark Wahlberg twee undercover agenten. Bobby Trench (Washington) is een narcotica-agent bij de DEA en Marcus Stigman (Wahlberg) werkt voor de inlichtingendienst van de marine. Ze weten echter niet van elkaar dat de ander ook undercover is.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te koop via de website van Pathé Tilburg (www.pathe.nl/tilburg) of aan de kassa van Pathé Tilburg. De bezoekers krijgen voor de prijs van € 13,50 een toegangskaartje voor de film, twee flessen Grolsch Beugel en een portie nacho’s. Tevens maakt men kans op mooie prijzen!