Grolsch Movie Night met Wolverine

Op woensdagavond 24 juli biedt Pathé Tilburg een mooie aanvulling op het kermisbezoek met de Grolsch Movie Night Wolverine. De Grolsch Movie Night is een speciale voorpremière van de film The Wolverine in 3D waarbij de bezoekers voor aanvang van de film worden ontvangen met twee Grolsch Beugels en een portie Nachos met saus. De totaalprijs voor het eten, drinken, de film en de 3D-toeslag bedraagt slechts € 16,-.

De voorstelling start om 21:00 uur en voorafgaand aan de film maken alle bezoekers ook nog kans op een aantal hele mooie prijzen.

The Wolverine 3D
The Wolverine is een epische actiefilm, gebaseerd op een populaire verhaallijn uit het stripverhaal.
Wolverine (Hugh Jackman), het meest beeldende personage uit de wereld van de X-Men, gaat in deze film naar het Japan van nu. In een voor hem onbekende wereld wordt hij geconfronteerd met onverwachte tegenstanders.
Wat volgt is een gevecht op leven en dood dat hem voor altijd zal veranderen. Voor het eerst in zijn leven is hij kwetsbaar en wordt hij lichamelijk en geestelijk zwaar op de proef gesteld. Niet alleen door het dodelijke staal van de Samoerai, maar ook door zijn innerlijke gevecht tegen onsterfelijkheid.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te koop via de website van Pathé Tilburg of aan de kassa van Pathé Tilburg. De bezoekers krijgen voor de prijs van € 16,- een toegangskaartje voor de film, twee flessen Grolsch Beugel en een portie nacho’s. Tevens maakt men kans op mooie prijzen!