Groot aanbod zwembroeken bij Dimenno

De lente is begonnen en het zonnetje begint (langzaam) te schijnen. Het is daarom tijd voor vernieuwing en kleur bij Dimenno. De warme pyjama’s hebben daarom plaatst gemaakt voor zwembroeken. Met meer dan 200 verschillende zwembroeken vind je bij Dimenno misschien wel het grootste aanbod zwembroeken van Tilburg!

Zwembroeken trends voor 2015
Kleur, heel veel kleur dat is de zwembroeken trend van 2015. Ons assortiment bestaat daarom ook uit zwemshorts en zwemboxers in opvallende en fluoriserende kleuren en prints. Durf je dat nog niet helemaal aan dan bieden wij je ook een ruime keuze uit, bijvoorbeeld, rustige blauw tinten.

Voor wie echt in een zwembroek volgens de laatste trends naar het strand wil, kiest voor een kort model. De korte zwemshorts hebben een kort pijpjes en sommige lijken zelfs op de ouderwetse gymbroekjes van vroeger.

Voor de echte zwemmer
Ook als echte zwemmer heb je bij Dimenno volop keuze uit diverse strakke zwembroeken en zwemslips van Armani, Bjorn Borg, Diesel, Hom en Schiesser. Het voordeel van deze zwembroeken is dat ze een aansluitende pasvorm hebben en daarmee het zwemmen niet belemmeren.

Zwembroeken voor kids
Als de vaders in een trendy zwembroek naar het zwembad gaan dan kunnen de jongens niet achterblijven. Bij Dimenno vind je daarom stoere zwembroeken voor kids. Deze trendy zwemshorts hebben opvallende prints en zijn verkrijgbaar vanaf maat 134.

Badmode accessoires
Naast een uitgebreide collectie zwembroeken hebben wij ook een groot aanbod slippers en badlakens van onder andere Diesel, Emporio Armani en Tommy Hilfiger. Maak je strandoutfit nu compleet met deze bijpassende accessoires.

Zwembroeken shop je bij Dimenno
Weet je nog niet welk model of welke kleur je het beste staat kom dan langs in onze winkel in de Willen II straat. Wij zullen je helpen bij het kiezen van de juiste zwembroek. Liever vanuit je luie stoel een zwembroek bestellen? Neem dan een kijkje in onze webshop op www.dimenno.nl. Hier vind je ons complete aanbod strakke en wijde zwembroeken voor heren.