Grootste speelgoedwinkel van regio Tilburg – Intertoys AaBe Fabriek – heropent na verbouwing

Intertoys AaBe Fabriek

Met meer dan 1000 m² meter aan speelgoed, games, spellen en puzzels was Intertoys AaBe Fabriek al de grootste speelgoedwinkel van Tilburg en omstreken. Maar na een vijfdaagse verbouwing en flinke uitbreiding van het assortiment, kun je nu helemaal niet meer om de winkel heen. Zaterdag 26 september om 09.30 uur heropent Intertoys AaBe de deuren voor publiek.

Wat de uitbreiding van het assortiment inhoudt? De zaak heeft bijvoorbeeld meer dan 800 (!) verschillende (bord)spellen, meer dan 550 verschillende puzzels en een Lego-schap van 16 meter lang. Ook zijn er nieuwe collecties toegevoegd van VTech, Bruder, TOPModel en Playmobil. Nog een leuk feitje: Intertoys AaBe heeft alle varianten van het populaire spel Ticket to Ride.

Veilig en snel winkelen

Shoppen in coronatijd kan natuurlijk lastig zijn. Maar daar heeft Intertoys Aabe Fabriek met de verbouwing goed op ingespeeld. De looppaden zijn verbreed zodat je elkaar, ook met een winkelwagen, kinderwagen of wellicht een wit paard, makkelijk kunt passeren. Ook zijn er extra kassa’s gerealiseerd, waardoor je snel kunt afrekenen en niet in de rij hoeft te staan.

Een ander handig (technisch) snufje waar je vanaf zaterdag gebruik van kan maken, is de ‘store scan’. Op de Facebookpagina van Intertoys AaBe staat een link waarop je precies kunt zien hoeveel mensen er op dit moment in de winkel zijn. Er worden maximaal 90 mensen toegelaten om de anderhalve meter afstand te kunnen garanderen.

Intertoys AaBe-Fabriek

Kom je tijdens de openingsdag (26 september) naar Intertoys, dan kun je gratis een speelboek ophalen. Extra fijn om te weten: parkeren bij AaBe Fabriek is gratis. Bekijk voorafgaand aan je bezoek wel even of het niet te druk is in de winkel. De openingstijden zijn als volgt:

  • Maandag: 11.00 – 18.00 uur
  • Dinsdag: 09.30 – 18.00 uur
  • Woensdag: 09.30 – 18.00 uur
  • Donderdag: 09.30 – 21.00 uur
  • Vrijdag: 09.30 – 18.00 uur
  • Zaterdag: 09.30 – 17.00 uur
  • Zondag: 12.00 – 17.00 uur