Grote belangstelling voor terugkeer Guus Meeuwis in Tilburg

Guus Meeuwis

Guus Meeuwis is terug in zijn ‘hometown’ Tilburg met een gloednieuw theaterconcert. Dat maakte hij afgelopen donderdag bekend in RTL Late Night. Met zijn nieuwe album ‘Morgen’ als basis is hij op 31 maart te zien in de schouwburg van Theaters Tilburg. De verkoop is reeds gestart. Wegens grote belangstelling is ook al meteen een extra concert op 30 maart in verkoop gegaan.

Morgen

Op het album ‘Morgen’ klinkt Guus gul en trefzeker tegelijk. Hij weet, inmiddels 20 jaar onderweg, waar zijn hart ligt. Daarbij schuwt hij de verrassing niet en stapt de zanger op deze nieuwe plaat vaker dan eens uit zijn comfortzone.

Dat heeft geleid tot een selectie van liedjes die wellicht persoonlijker zijn dan ooit. Met een lekkere rock ’n roll-bezetting en de beste muzikanten van Nederland in zijn band, wordt Guus’ muzikale handtekening almaar rijker en rijper. Het belooft een prachtig mooie avond te worden.

Verkoopinformatie

Het theaterconcert ‘Morgen’ van Guus Meeuwis is te bewonderen op woensdag 30 én donderdag 31 maart om 20:15 uur in de schouwburg van Theaters Tilburg. Kaarten kosten € 37,50 of  € 31,50  (inclusief servicetoeslag) en zijn verkrijgbaar via www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013 543 22 20 en aan de balie van InfoService & Tickets van Theaters Tilburg.