Grote opening voor vernieuwde Media Markt Tilburg

Afgelopen maanden werd er hard gewerkt in Media Markt Tilburg aan het Pieter Vreedeplein. En niet alleen door de medewerkers van de elektronicaketen. Er werd namelijk druk gebouwd aan een grote ‘remodeling’ van de rode gigant.

Eigenlijk is alles aan Media Markt Tilburg veranderd, behalve de medewerkers. De indeling was voor de zomer nog krap en donker, inmiddels is daar een lichte, ruime en overzichtelijke winkel voor terug gekomen. Wat je als klant opvalt zijn de nieuwe kassa’s, de nieuwe servicebalie/loungehoek en een eigen Powerservice Balie voor al uw vragen omtrent uw laptop of tablet. Eerder spraken we daarover met vestigingsdirecteur Edward van Lith. Lees hier wat er precies veranderd is.

Openingsweekend

Drie maanden lang was Media Markt Tilburg misschien een beetje stoffig en lawaaierig, maar na vele uren hard werken is dat gelukkig weer voorbij. Als je er recent nog bent geweest, heb je waarschijnlijk al wel een sneak peak van de verbouwing kunnen zien, maar ben je benieuwd naar het eindresultaat, let dan op! Op Donderdag 10 september a.s. start namelijk een groots openingsweekend met optredens, vele prijzen en demonstraties. DSC_3189

Openingsacties

Zoals je van Media Markt Tilburg misschien wel gewend bent, wordt dat feestelijk gevierd met grootse acties. Zo krijg je een dezer dagen een zeer scherpe flyer in de brievenbus met daarop een barcode. Deze kun je tussen 10 en 13 september laten scannen in de winkel bij Media Markt Tilburg. Hiermee maak je namelijk kans op één van de maar liefst 2000 cadeaukaarten met een waarde tussen de €10,- en €1000,-!

Daarnaast kun je in de winkel meedoen aan het vang-en winspel en daarmeeverschillende prijzen winnen zoals combimagnetrons, bluetooth telefoons, Vivofit, sportbanden, DVD’s, cadeaukaarten en nog veel meer. Wanneer jij jezelf graag op de foto zet, kun je ook meedoen aan de selfieactie in de HP shop in de winkel waarmee je kans maakt op een HP Stream Notebook ter waarde van à €269,-.

Daarnaast is het ook de moeite om in het openingsweekend naar de winkel te komen voor de diverse demonstraties en optredens. Zo kun je op zaterdagmiddag met Elsa van Frozen op de foto. Maar ook ‘meespelen’ in een Minions film met een green screen. Ook zijn er uitgebreide demonstraties van verschillende merken en optredens van artiesten. Voor een totaal overzicht hou de website www.mediamarkt.nl/Tilburg in de gaten of volg de vestiging op Twitter via @MediaMarktTilb. DSC_3138

Meer over Media Markt Tilburg

Ben je benieuwd geworden? Loop dan zeker Media Markt Tilburg eens binnenen laat u verrassen! Dan kan op werkdagen tot 21.00 uur en in het weekend tot 18.00 uur. Meer informatie over de acties en aanbiedingen vind je op www.mediamarkt.nl/Tilburg.