Grote winnaar van de Oscars ‘Parasite’ eenmalig te zien bij Pathé Tilburg

Parasite

De met Oscars bekroonde Zuid-Koreaanse film ‘Parasite’ is bij Pathé Tilburg eenmalig te zien met Engelse ondertiteling. Parasite heeft met 4 Oscars de meeste prijzen gewonnen tijdens de Oscars van 2020. De film heeft Oscars gewonnen voor Best Picture, Directing, International Feature Film en Writing. 

De Zuid-Koreaanse film Parasite heeft ook Oscar geschiedenis geschreven. Het is de eerste niet Engelstalige film die een Oscar heeft gewonnen voor Best Picture. Reden genoeg voor Pathé Tilburg om de film eenmalig met Engelse ondertiteling te laten draaien.

Parasite

De werkloze Ki-taek en zijn gezin leven in een krappe woning een arm bestaan. Ze raken bijzonder gefascineerd door de rijke familie Park en zien mogelijkheden om van hun luxueuze bestaan te profiteren.

Het gezin probeert langzaam maar zeker zijn intrede te doen tot het leven van de familie en heeft daarbij geen moeite met een paar leugentjes om eigen bestwil. Een onverwacht voorval gooit echter roet in het eten, waardoor ze alles op alles moeten zetten om hun nieuwe leven in stand te houden.

Tijden & tickets

  • Datum: 2 maart 2020;
  • Tijd: 19.30 tot 21.55 uur;
  • Tickets: €8,95;