Grotto Live: drie zaterdagmiddagconcerten in de prachtige Tilburgse natuur

grotto live

Ook dit jaar kun je in de Oude Warande op drie zaterdagmiddagen genieten van concerten. Eef Events organiseert namelijk een muzikale reeks concerten bij Grotto. De optredens zijn gratis te bezoeken.

Andere jaren wisten honderden muziekliefhebbers de weg naar het prachtige stukje natuur te vinden. Gelukkig heb je ook dit jaar de mogelijkheid om één, twee of alle drie de concerten van Grotto Live te bezoeken.

Programma Grotto Live

De optredens beginnen om 15:30 uur bij het horecapaviljoen van Grotto midden in de Oude Warande en is goed bereikbaar per fiets en te voet. Kom je met de auto? Dan kun je parkeren bij Auberge du Bonheur of bij de Spoorwegovergang. Grotto ligt op loopafstand van deze parkeergelegenheden. Zet alvast in je agenda:

14102763_834349656700758_1944591050841004393_n

Over Grotto

Bij paviljoen Grotto geniet je heel relaxed van een lunch of borrel in het hart van stadsbos de Oude Warande in Tilburg. Na een fikse wandeling door het prachtig aangelegde sterrenbos of na een college op Tilburg University, biedt Grotto ‘best of both worlds’: ontmoeting en rust.