Grotto Live: twee middagen vol muziek in de Tilburgse natuur

Grotto

Op zaterdag 17 en zaterdag 24 september kun jij genieten van live muziek in de Tilburgse natuur tijdens Grotto Live. Het evenement in de Oude Warande is gratis te bezoeken! Wil je meer weten? Lees snel verder!

Programma

Voorgaande jaren wisten al honderden muziekliefhebbers het evenement te vinden. Ook dit jaar heb je weer de mogelijkheid om één of twee concerten van Grotto Live te bezoeken. De optredens beginnen om 14.30. Op 17 september staat SaYezz op de planning en op 24 september kun je luisteren naar 2Gorgeous.

SaYezz bestaat uit ‘Five Ladies of Jazz’die elk hun sporen in de muziek hebben verdiend. Met afzonderlijke ervaring in verschillende zangproducties hebben zij de handen en stemmen ineengeslagen. 2Gorgeous speelt vooral popsongs van vroeger en van nu, altijd meerstemmig gezongen!

De oude Warande is makkelijk te bereiken met de fiets of te voet. Wanneer je met de auto komt, kun je parkeren bij Auberge du Bonheur of bij de Spoorwegovergang.

Meer informatie

Bij paviljoen Grotto geniet je van een lekkere lunch of borrel midden in het stadsbos de Oude Warande in Tilburg. Wil je alvast meer weten of zien? Hou dan de Instagram van Grotto in de gaten!