Guido Weijers brengt geluk naar Tilburg met zijn show

Guido Weijers

De inkt van de programmaboekjes is eigenlijk nog nat maar voor Guido Weijers wordt een uitzondering gemaakt; daarom voegt Theaters Tilburg deze Brabantse naam met trots toe aan het theaterseizoen 2016-2017. Op 10 juni 2017 komt deze grappige wereldreiziger naar Tilburg met zijn nieuwe show Masterclass Geluk.

Filosofie met feiten

Geheimen voor een succesvol leven, geschreven wetten over geluk en hoe je je leven ’to the fullest’ kan leven; we willen het allemaal weten. De cabaretier speelt hier op in dus verwacht veel filosofie, gestaafd met feiten uit wetenschappelijk onderzoek en feiten over wat een mens nu echt gelukkig maakt. Maar ook, en dat is minstens net zo belangrijk, hoe je invloed kan uitoefenen om het tegenovergestelde van ongelukkig zijn te bereiken.

‘Professor’ Guido Weijers

Een theatershow met de naam Masterclass Geluk brengt natuurlijk niet alleen vermaak maar ook veel wijsheid van de grappigste ‘professor’ ooit. Misschien was Guido al wijs door de vele reizen die hij maakte, anders is hij het wel geworden na de grondige voorbereiding voor deze show. De cabaretier sprak op TEDx over ‘The Pursuit of Happiness’, volgde zelf masterclasses over geluk aan de Erasmus Universiteit en deed in Bhutan onderzoek naar het Buto Nationaal Geluk. Weijers kan zijn geluk niet op. Daarom deelt hij twee uur lang met het publiek een aantal tips, tricks en inzichten om het geluksniveau extreem te verhogen.

Guido gooit het deze keer over een meer filosofische boeg. Hoewel er zeker gelachen gaat worden is jezelf suf lachen iets minder waarschijnlijk. Daar staat tegenover advies over geluk, veel nadenkstof en inzicht en wie weet zelfs een potje met geluk…

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor Guido Weijers start op vrijdag 3 juni om 12:00 uur. Kaarten voor zijn Masterclass Geluk zijn €16,- en zijn verkrijgbaar via www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013 543 22 20 of rechtstreeks aan de balie.